Top Cover

ویزا

لیست ویزاهای آرامش سفر

 

روادید یا ویزا یک سند رسمی هست که از سمت کنسولگری هر سفارت کشوری که قرار است به آن سفر کنید به شما داده می‌شود. در اصل صادر کننده انواع ویزا کشور مقصد است.

برای اخذ ویزا باید به سفارت یا کنسولگری کشور مقصد مراجعه کنید و اگر کشور مقصد در کشور شما کنسولگری نداشته باشد، به نزدیک‌ترین کشوری که سفارتخانه کشور مقصد را دارد، مراجعه می‌کنید.

به عنوان مثال سفارتخانه کشور کانادا در ایران تعطیل است و ایرانی ها باید به ترکیه، ارمنستان و سایر کشورهای مجاور بروند تا بتوانند ویزا کانادا دریافت کنند.

توجه داشته باشید که برای اخذ روادید لازم نیست از همان ابتدا به سفارتخانه بروید. برخی از مقدمات کار در ابتدا به صورت اینترنتی انجام می‌شود. اما از آنجایی که اخذ انواع ویزا شرایط و قوانین خاص خود را دارد برخی ترجیح می‌دهند آن را بر عهده تیم‌های مهاجرتی معتبر و آژانس های هواپیمایی و وکلا بگذارند. در این صورت تنها برای انجام انگشت نگاری و مصاحبه (در صورت لازم) به سفارت مراجعه خواهید کرد. لازم به ذکر است بحث انگشت نگاری تنها شامل ‌برخی از کشورها است.

 

image

 

ویزا؛ مجوز شما برای ورود

انواع ویزا با توجه به هدف شما از انجام سفر متفاوت است.
ویزا به ۳ دسته تقسیم میشود:

  • ویزای یکبار ورود:
    که معنای آن این است که تا پایان اعتبار ویزا یک بار میتواند خارج شود و برای بار دوم اعتباری ندارد.
  • ویزای دوبار ورود:
    است که یعنی تا قبل از پایان اعتبار آن می‌توانید ۲ دفعه خارج و وارد شوید.
  • ویزای چند بار ورود:
    که به تعداد نامحدود می‌توانید ورود و خروج انجام دهید.

نوع ویزا بر حسب هدف سفر نیز به چند دست تقسیم می‌شود؛ از جمله توریستی، تجاری، تحصیلی، کاری، درمانی، ورزشی، بازدید و ...که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

 

انواع ویزا

در زیر به طور خلاصه به معرفی انواع ویزا می‌پردازیم.

ویزای توریستی

این نوع روادید در تمام کشورهای دنیا وجود دارد و در نوع سینگل صادر می‌شود. مدت اقامت آن بسته به تعداد روزهای سفر گردشگر متغیر است. برای دریافت آن لازم است متقاضی مدارک مالی، شغلی و هویتی خود را ارائه دهد. معروف‌ترین نوع ویزا شینگن است که با آن می‌توان به 26 کشور عضو اتحادیه اروپا سفر کرد. لازم به یاد آوری است که ویزای توریستی در دو شکل انفرادی یا گروهی صادر می‌شود که بسته به سفر فرد فرق دارد.

ویزای تحصیلی

اگر قصد تحصیل در کشوری دیگر دارید نیازمند اخذ ویزای تحصیلی هستید. این نوع ویزا به فرد اجازه می‌دهد تا با ورود به کشور مقصد تحصیل خود را آغاز کند. برای دریافت آن باید نامه پذیرش دانشگاه، مدارک ملی و هویتی را به سفارت ارائه داد.

ویزای تجاری

یکی دیگر از انواع ویزا نوع تجاری آن است که برای صاحبان مشاغل صادر می‌شود. این افراد می‌توانند با ارائه مدارک مربوط به کسب و کار خود در نمایشگاه‌های بین‌المللی حضور پیدا کنند.

ویزا دانشجویی

اگر دانشجو هستید و برای شرکت در المپیاد یا رویداد قصد سفر دارید باید اقدام به دریافت ویزا دانشجویی کنید. این نوع ویزا بسته به مدت زمان رویداد برای شما صادر می‌شود و معمولا مدت زمان کوتاهی دارد. همچنین برای اخذ آن باید مدارک تحصیلی و دعوتنامه خود را نشان دهید.

ویزا بدو ورود (Arrival On Visa)

این نوع ویزا در بدو ورود به کشور مقصد ارائه می‌شود. به طوری که پس از ورود به فرودگاه و پرداخت هزینه ویزا اجازه ورود به کشور به شما داده می‌شود. در این پروسه لازم است مدارک مالی، ترجمه مدارک هویتی و حتی مدارک شغلی خود را ارائه دهید. هزینه ویزا بدو ورود نیز بسته به قوانین کشور مقصد متغیر است.

 

image

 

ویزا الکترونیکی (E-VISA)

این نوع ویزا به صورت الکترونیکی صادر می‌شود و هیچ مهری در پاسپورت مسافر درج نمی‌شود. ویزا الکترونیکی از روی شماره پاسپورت متقاضی برای وی صادر می‌شود.

ویزا ورزشی

از دیگر انواع روادید ویزا ورزشی است که برای ورزشکاران صادر می‌شود. این نوع ویزا صرفا برای شرکت در مسابقات صادر می‌شود و زمان آن بسته به روزهای مسابقه متغیر است. معمولا ارگان‌های دولتی برای اعزام تیم اقدام به درخواست ویزای ورزشی می‌کنند.

ویزای سیاسی

دیپلمات‌ها و شخصیت‌های سیاسی برای ورود به کشور دیگر نیازمند اخذ ویزا سیاسی‌اند. این ویزا جهت شرکت در جلسات سیاسی، مذاکرات و نشست‌ها صادر می‌شود. روند دریافت آن توسط وزارت امور خارجه انجام می‌شود. برای صدور آن سوابق کاری و هویتی فرد استعلام گرفته می‌شود.

ویزای نمایشگاهی

سالانه هزاران نفر برای شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی سفر می‌کنند. این افراد نیازمند دریافت روادید نمایشگاهی‌اند. لذا برای دریافت آن باید درخواست ویزا کرده و هدف خود را از سفر اعلام کنند. همچنین داشتن دعوتنامه در دریافت آن تاثیر زیادی دارد.

ویزای هنری

از دیگر انواع ویزا می‌توان به ویزا هنری اشاره کرد. این ویزا برای هنرمندان، نقاشان، بازیگران و غیره صادر می‌شود. معمولا از این ویزا برای شرکت در فستیوال‌ها استفاده می‌شود و مدت زمان محدودی دارد. افرادی برای دریافت این ویزا باید سوابق هنری و مالی خود را ارائه دهند.

ویزای پزشکی

بیمارانی که قصد درمان در دیگر کشورها را دارند باید اقدام به دریافت ویزای پزشکی کنند. برای اخذ آن باید پرونده پزشکی بیمار برای بیمارستانی که قصد پذیرش دارد ارسال شود. پس از تایید روند درمان توسط پزشکان کشو مقصد و بررسی مدارک مالی این ویزا صادر می‌شود. این ویزا امکان حضور همراه بیمار را نیز فراهم می‌کند.

ویزای زیارتی

این روادید برای زیارت اماکن مذهبی صادر می‌شود. به نحوی که با دریافت آن می‌توان طی مدت زمان مشخصی در کشور مقصد به قصد زیارت اسکان کرد.

 

 

ویزای کنفرانسی

کسانی که قصد شرکت در کنفرانس‌های خارجی را دارند باید اقدام به دریافت ویزای کنفرانسی کنند. این ویزا معمولا مورد استقبال، پزشکان، اساتید دانشگاه، دانشجویان و شخصیت‌های علمی قرار می‌گیرد. برای دریافت آن باید هدف از سفر، مدت زمان اسکان و تمکن مالی را ارائه داد.

 

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

  • ترکیه
  • گرجستان
  • ارمنستان
  • قزاقستان
  • عراق
  • ونزوئلا
  • هائیتی
  • دومینیکا


اخذ ویزا به سادگی

اخذ ویزا یکی از مراحل اصلی سفر است که آرامش سفر آن را به نحو احسن انجام می‌دهد. اگر قصد دارید تا به اتحادیه اروپا، کانادا یا آمریکا سفر کنید می‌توانید روی کمک ما حساب کنید. همکاران ما در کنار شما هستند تا در این باره راهنماییتان کنند.

 

پرسش و پاسخ

۲۶ کشور‌اروپایی ک عضو کشور های شنگن هستند اجازه ورود به یک کشور به معنای اجازه ورود دوم و سفر به کل ان کشور ها است.

مدت زمان ویزا بستگی به سفارت کشور مربوطه دارد. اما حدود تقریبی پاسخگویی به درخواست در حالت عادی بین ۱۰ تا ۱۴ روز و در حالت شلوغی سفارت ۱۴ الی ۲۱ روز است.

در کل مدارک لازم شامل مدارک هویتی ،مدارک شغلی ، مدارک ملی و مالی میباشد.

بله در صورت رد شدن در خواست امکان ارائه درخواست مجدد وجود خواهد داشت و متقاضی میتواند دوباره اقدام به اخذ نوبت کرده و مدارک خود را دوباره تهیه کند و به سفارت ارائه نماید.

اگر مدت زمان ویزای شما تمام شود و آن کشور را ترک نکرده باشید باید هنگام خروج جریمه خود را پرداخت کنید؛ همچنین تا مدت زمان مشخصی از ورود به کشور مورد نظر ممنوع هستید اما این در صورتی است که اگر ورود غیرقانونی به کشوری را داشته باشید علاوه بر پرداخت جریمه شما برای همیشه ممنوع‌الورود به آن کشور خواهید شد.

برای نصب وب-اپلیکیشن بر روی دستگاه، به ترتیب زیر عمل کنید :

سیستم عامل Android


سیستم عامل iOS